Ziua 32

Astăzi am repetat meniul de ieri, cu excepţia ficăţelului de la prînz pe care pui-mic nu poate să îl aibă în meniu zilnic.
Aşadar,
Ora 10 – piure de mere crude (merele spălate, curăţate, opărite şi puse în blender cu apă fiartă şi răcită). Am adăugat în piure două linguriţe de făină de orez. La sfirşitul mesei pui-mic bea cîteva linguriţe de apă fiartă şi răcită.
Prînz – am avut o mică problemă – am pus la fiert supa, am plecat din bucătărie şi peste 20 de minute mirosea destul de tare a ars prin casă. De la supa arsă a copilului. 🙁
Am curăţat alte legume (doi morcovi, un cartof şi putină rădăcină de pătrunjel), le-am pus la fiert cu mai multă apă şi am stat prin preajmă. Doar că din cauza întîrzierii mesei pui-mic a avut motiv să vocifereze. 🙂
Am făcut piureul de legume, am adăugat o linguriţă de ulei şi în sfirşit i-am dat puiului-mic să pape. Zeama de la supa de legume a completat masa (cam 5 linguriţe).
Gustare de seară – piure din mere din compot neîndulcit, brînză calcică (60g) şi două linguriţe de făină de orez. Super-bun ! La sfîrşit puţină zeamă acrişoară de la compotul de mere.

În rest – lapte.

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *