Săpun natural purificator (cărbune activ, lavandă, tea tree)

ca-08Acest săpun are proprietăţi puternice de purificare şi detoxifiere a pielii datorită cărbunelui activ, precum şi de calmare, regenerare a pielii datorită uleiurilor esenţiale de lavandă şi tea tree.

Aceste trei ingrediente sunt „arme” clasice pentru purificarea şi curăţarea pielii, în combaterea acneei, a problemelor ce afectează tenul.

Cărbunele activ are remarcabile proprietati de detoxifiere, prin drenarea impurităţilor şi toxinelor care dau tenului un aspect încărcat şi cauzează apariţia punctelor negre şi a acneei.

ca-13

Aceste proprietăţi sunt susţinute de celelalte ingrediente: extract de lavandă în ulei de măsline, extract de muşeţel şi gălbenele în ulei de măsline, ulei de măsline extravirgin, unt de cocos, ulei de palmier, ulei din germeni de porumb, ulei de ricin, unt de shea pur nerafinat, ulei de floarea soarelui, unt de cacao pur de primă presă, ulei de susan presat la rece, ceară şi miere de albine, ulei esenţial de lavandă şi tea tree, cărbune activ. Inserţii din săpun cu spirulină şi roibă

Săpunul este pregătit manual de mine prin metoda de fabricare a săpunurilor „la rece”.

Toate ingredientele sunt naturale.
E un săpun DeAlint, natural 100%.
Făcut cu drag ca să fim sănătoşi !

Cost: 10 lei/ buc.

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *