Săpun natural de toamnă (must de struguri și busuioc roșu)

busuioc03 Acest săpun e primul săpun de toamnă. Cu must de struguri roșii și macerat de busuioc roșu în ulei de sâmburi de struguri. O combinație minunată și o culoare frumoasă, de toamnă. După ce l-am făcut am observat că marsala e și culoarea acestei toamne. 🙂

Ingrediente: Ulei de măsline, unt de cocos, ulei de palmier, unt de shea pur nerafinat, ulei de ricin, macerat de busuioc în ulei de sâmburi de struguri, ulei de floarea soarelui presat la rece, unt de mango pur, uleiuri esențiale de busuioc, ylang-ylang și litsea cubeba, macerat de rădăcină de roibă, frunzulițe de busuioc roșu.

busuioc05

Face spumă multă și fină. Mie mi-a plăcut foarte mult mirosul. Intr-atât de mult încât mi-am luat o bucățică de săpun la birou și o miros din când în când. 🙂

Uleiul esențial de busuioc este antidepresiv, tonic al sistemului nervos, antiviral, echilibrant şi reconfortant emoțional.
Ulei esenţial de listea cubeba, sau verbină exotică cum mai este cunoscut, are o aromă dulce, picantă cu note de citrice. Este antidepresant, înălţător şi stimulant. Aduce beneficii aplicat în cosmetice pentru tenul gras, acneic sau congestionat. Este astringent, tonic cutanat, antiseptic, antiinflamator, antibacterian, calmant nervos, antidepresiv.
Ulei esenţial de ylang-ylang are un parfum senzual, dulce şi intens cu note voluptoase și optimiste.

busuioc01

Nu e de mirare că mirosul acestui săpun mă reconfortează.

Toate ingredientele sunt naturale.
E un săpun DeAlint, natural 100%.
Făcut cu drag ca să fim sănătoşi !

Cost: 10 lei/buc.

Acest articol a fost publicat în Diverse, Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *