Săpun natural cu ceai verde matcha şi miros proaspăt de pini

pin00Un săpun extraordinar, cu proprietăţi remarcabile antioxidante, purificatoare, de curăţare eficientă, îngrijire şi hidratare în profunzime a pielii.
Acesta e un săpun făcut în două etape. În prima etapă am realizat un săpun în trei culori: alb, verde (cu ceai verde matcha) şi gri (cu argilă albastră de Râciu – o minune a naturii). Pe acesta l-am tăiat cubuleţe, piramide şi ce mi-a mai ieşit :), şi l-am integrat într-un al doilea săpun ce conţine multă pudră de ceai verde matcha.
Am folosit pentru prima dată într-un săpun untul de mango, acest deliciu pentru piele. Pe lângă mult unt de shea, cacao, cocos.

Mirosul săpunului este unul proaspăt, mentolat şi se datorează uleiurilor esenţiale de pin şi arbore de ceai. Ca o plimbare răcoroasă printr-o pădure de conifere. 🙂

Proprietăţile antioxidante şi purificatoare se datorează, în parte, argilei albastre şi ceaiului verde matcha (pe care l-am mai folosit şi în săpunul de mai (flori, ceai verde matcha).

pin01

Mă opresc puţin asupra uleiului esenţial de arbore de ceai, ulei despre care se spune că nu trebuie să lipseasca din niciun cămin, la câte proprietăţi benefice pentru sănătatea noastra are.
Uleiul esenţial de arbore de ceai (tea tree) este antibacterian potent, cu spectru larg, antifungic, remarcat pentru eficiența sa împotriva Candida, antiviral și antiparazitar cutanat, purifiant, curăță pielea afectată de diferite infecții, antiseptic, stimulant şi tonic, antiinfecţios general. Este minunat pentru purificarea și curățarea pielii, îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme, acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes, igiena pielii în general, mătreaţă, scalp cu probleme.

În sinergie cu acest ulei extraordinar acţionează argila albastră de Râciu, care este un detoxifiant remarcabil şi ceaiul verde matcha.

Ingrediente: ulei de măsline, unt de cocos, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, unt de shea pur nerafinat, unt de cacao pur de prima presă, ulei de ricin, unt de mango pur, ulei de orez, lapte de orez, pudra de ceai verde matcha, argilă albastră de Râciu, ulei esenţial de pin şi ulei esenţial de arbore de ceai.

pin05

Toate ingredientele sunt naturale.
E un săpun DeAlint, natural 100%.
Făcut cu drag ca să fim sănătoşi !

Cost: 10 lei/100g.

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *