Ora 10 – Piure de mere crude cu două linguriţe de faină de orez.
Prînz – Am pregătit supa de legume. Am fiert separat un ficăţel de pui. Din supa de legume am luat cartofii, feliile de morcov, puţină zeamă si le-am pasat. Am adăugat apoi ficăţelul şi o linguriţă de ulei.
A ieşit o cremă bunuţă pe care pui-mic a păpat-o cu mare plăcere. La sfîrşitul mesei a băut cîteva linguriţe cu zeamă din supa de legume.
Gustare de seară – Brînză calcică (cam 60g), compot neîndulcit dintr-un măr şi două linguriţe de orez amestecate bine. Felul acesta de mîncare îl entuziasmează foarte tare pe pui-mic. La sfîrşitul mesei, contra setei, i-am dat cîteva linguriţe cu zeamă din compot. Era acrişoară şi pui-mic a făcut nişte mutriţe foarte simpatice, dar a băut fiecare picătură. 🙂
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta