Mai mulţi cîini, mai multe gunoaie…

Nu, nu s-a schimbat nimic în bine, nici măcar la îndemnul celor de la Sanepid „să mai facă curăţenie”… 🙂

ciini pe strada

Iată o imagine obişnuită, strada plină de cîini (imaginile pot fi folosite de copiii preşcolari pentru a învăţa să numere, pentru că în general sînt maxim zece cîini pe stradă 🙂 ). Stăpînul lor stă liniştit de vorbă, iar dacă vreun trecător se arată speriat îl linişteşte cu „sînt cuminţi şi nu muşcă” 🙂 . Se observă şi mormanele de frunze strînse strategic pentru culcuşul cîinilor pe stradă în zilele şi nopţile mai reci.

Săptămîna aceasta a fost iarăşi o persoana atacată şi muşcată de cîini, o tînără care trecea pe stradă. Să nu se înţeleagă că ar fi fost o singură persoană atacată, nu, o singură persoană a fost şi muşcată.
Mirosul nu a scăzut odată cu scăderea temperaturilor (e o performanţă, nu ?). Dacă tot se doreşte păstrarea acestui focar de infecţie ca atracţie turistică a Iaşului, propun să organizăm un concurs mondial de „nas tare”. Cine rezistă lîngă gardul de la Fătu 6 măcar 5 minute fără să-şi ţină respiraţia merită clar un titlu de campion.

Am auzit de la o vecină că cei de la Sanepid aşteaptă deocamdată răspuns la o adresă pe care au trimis-o la poliţie. He, he, am o premoniţie: o să li se spună că e vorba tot de un caz social… 🙂

Vecinii spun că proprietarul casei din Fătu 6 este unul şi acelaşi cu proprietarul casei din Fătu 4. Cu atît mai uşor pentru Primărie, Sanepid, poliţie, etc. să-i aplice măsurile legale.

Acest articol a fost publicat în Iaşi, strada Fătu. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *