Cremă bogată de corp (trandafiri, lavandă şi unt de shea)

crema-bogata01

Am refăcut deja de câteva ori această cremă de corp şi de faţă. 🙂 Are un miros plăcut, aduce multe beneficii pielii şi e 100% naturală. Aş zice că e minunat de aplicat seara, după curăţarea pielii cu un săpun DeAlint romantic cu lavandă :), dar spun drept că eu mă alint cu ea şi dimineaţa.

Nu e săpun, dar merge foarte bine în compania unuia DeAlint.

Conţine: unt de shea pur nerafinat, unt de mango pur, unt de cocos, ulei de migdale dulci presat la rece, macerat uleios de trandafiri în ulei de măsline, ulei din sâmburi de struguri, ulei de ricin pur, ulei esenţial de lavandă, ulei esenţial de geranium, ulei esenţial de rozmarin şi vitamina E naturală.

crema-bogata03

E o cremă bogată, cu multe elemente nutritive şi emoliente, cu un parfum foarte plăcut. Textura este uşoară, fină, aerată. Efectul este unul calmant, regenerator.

Untul de shea este nutritiv şi hidratant intens, protector, regenerator, accelerează cicatrizarea, calmează pielea iritată, previne îmbătrânirea prematură, ajută în caz de vergeturi, dermatite.
Untul de mango este un veritabil deliciu pentru piele, are textura moale şi conferă pielii elemente esenţiale, lăsând-o hidratată, catifelată şi suplă.
Uleiul de migdale dulci, presat la rece este catifelant, delicat, conferă pielii finețe și o strălucire mătăsoasă, reduce iritațiile și mâncărimile.
Maceratul uleios de trandafiri este făcut de mine din petale de trandafiri în ulei de măsline. Petalele au fost lăsate în ulei timp de mai bine de o lună. Uleiul obţinut nu numai că are un miros foarte plăcut, dar redă pielii luminozitatea şi umiditatea, hrănind-o, hidratând-o şi calmând-o, regenerând-o în profunzime, fiind benefic pentru orice tip de piele.
Uleiul de sâmburi de struguri este deosebit de valoros şi în ceea ce priveşte frumuseţea şi întreţinerea pielii. Are un efect tonic şi revigorant asupra pielii, hidratând pielea şi lasând-o elastică. Este absorbit rapid în piele, nelasând-o deloc grasă.
Uleiul de ricin se distinge prin conținutul ridicat de acid ricinoleic, substanță activă cu puternice proprietăți antibacteriene. Aceasta, împreună cu ceilalți activi conținuți recomandă uleiul de ricin pentru tratarea diverselor afecțiuni cutanate precum acneea, dermatozele, eczemele, psoriazisul, îngrijirea tenului sensibil și iritat, diminuarea petelor pigmentare.
Uleiul esenţial de geranium este antibacterian și antifungic, cicatrizant și astringent, antiinflamator. Induce o stare de bună dispoziţie şi optimism.
Uleiul esenţial de lavandă este cicatrizant și regenerant, calmant, antidepresiv, induce o stare de relaxare, combate stresul și stările de nervozitate.
Uleiul esenţial de rozmarin este un antibacterian puternic, antifungic, regenerant al pielii. Este indicat pentru ameliorarea problemelor de circulație sanguină (inclusiv celulită), îngrijirea tenului gras sau acneic, precum şi a tenului matur.
Vitamina E este un reputat antioxidant şi protector celular, activ antiage, antiinflamator, menţine hidratarea şi elasticitatea pielii.

crema-bogata05

Crema bogată DeAlint e făcută cu mult drag, ca să fim sănătoşi !

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *