Ora 10 – piure de mere crude cu două linguriţe de faină de orez.
Prînz – piure din cartofi, morcovi, zeamă de la supa de legume şi o linguriţă de ulei.
Gustare de după-amiază – piure din mere fierte (compot de mere neîndulcit) cu brînza calcică ce se obţine din 250 ml lapte şi două pastile de calciu lactic. Am adăugat şi două linguriţe cu faină de orez pentru a completa raţia zilnică de orez.
Lăpticul nu lipseşte din meniu ori de cîte ori pui-mic îl doreşte.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta