Ora 10 – piure de mere cu 2 linguriţe de făină de orez.
La prînz – astăzi a fost zi cu ficăţel şi piure de legume (morcovi şi cartofi). Porţia s-a păpat în două reprize căci pui-mic a obosit păpînd, aşa că a tras un pui de somn scurt (o jumătate de oră). Am pus piureul la frigider şi cînd pui-mic s-a trezit am incălzit piureul şi i l-am dat să îl pape.
Gustarea de după-amiază a fost mai degrabă o gustare de seară – brînză calcică (250 ml de lapte de vacă cu 2 pastile pisate de calciu lactic puse la fiert şi scurs zerul) cu piure de mere. A păpat cu entuziasm toată porţia.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta