Ora 10 – Înainte de piureul de mere i-am dat puiului-mic 2 linguriţe de suc de piersici.
Piersica este un fruct foarte valoros din punctul de vedere al conţinutului: vitamina C, vitamina PP, vitamina E, potasiu, magneziu, calciu.
Piersicile sînt bune pentru reglarea tensiunii arteriale şi buna funcţionare a sistemului nervos.
Aşa că m-am bucurat că am găsit nişte piersici frumoase pentru pui-mic.
I-a plăcut suculeţul şi cred că ar mai fi vrut, dar abia mîine va obţine mai mult. 🙂
După suculeţ, pui-mic a păpat piureul de mere. Bun – bun.
La prînz – astăzi e zi de cărniţă. Am folosit tot piept de pui. L-am fiert separat de legume şi nu am folosit lichidul în care a fiert carnea.
Pentru supa de legume – nimic schimbat – doi morcovi, un cartof mic, puţin pătrunjel (rădăcină) şi apă.
Am făcut piureul din morcovi, cartof, cam 4 linguriţe de piept de pui, lichidul în care au fiert legumele şi la sfîrşit am adăugat ulei – o jumătate de linguriţă.
Pui-mic a păpat piureul în două reprize. Jumătate la prînz şi jumătate după somnicul ce a urmat mesei de prînz.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta