Ziua 18

Astăzi am avut un program mai special. Fiind sărbătoare – Sfînta Cuvioasă Parascheva – am dorit să mergem la biserica şi am sărit peste masa de la ora 10 cu piure de mere.
La prînz – piure de legume, fără carne. Uşor de preparat, uşor de mîncat. Doi morcovi, un cartof, puţin pătrunjel şi apă au făcut o supă bună. Am folosit morcovii, cartoful şi lichidul de la supă pentru a obţine un piure fin.
L-am îmbunătăţit cu o jumătate de linguriţă de ulei de floarea soarelui. Pui-mic a păpat cam 150 g. În loc de apă, la sfîrşitul mesei i-am oferit puţină zeamă de la supă – cinci linguriţe.
Ora 17 – am recuperat masa cu fructe. 🙂 Am pregătit piureu de mere coapte (un măr şi jumătate) şi l-a păpat tot.
Bineînţeles că lăpticul încă este în fruntea preferinţelor la celelalte mese. 🙂

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *