Astăzi am avut un program mai special. Fiind sărbătoare – Sfînta Cuvioasă Parascheva – am dorit să mergem la biserica şi am sărit peste masa de la ora 10 cu piure de mere.
La prînz – piure de legume, fără carne. Uşor de preparat, uşor de mîncat. Doi morcovi, un cartof, puţin pătrunjel şi apă au făcut o supă bună. Am folosit morcovii, cartoful şi lichidul de la supă pentru a obţine un piure fin.
L-am îmbunătăţit cu o jumătate de linguriţă de ulei de floarea soarelui. Pui-mic a păpat cam 150 g. În loc de apă, la sfîrşitul mesei i-am oferit puţină zeamă de la supă – cinci linguriţe.
Ora 17 – am recuperat masa cu fructe. 🙂 Am pregătit piureu de mere coapte (un măr şi jumătate) şi l-a păpat tot.
Bineînţeles că lăpticul încă este în fruntea preferinţelor la celelalte mese. 🙂
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta