Ora 10 – piure dintr-un măr copt, un măr crud (opărit) şi cam 30 ml suc de măr. A mîncat cam 175 g. La sfîrşit i-am oferit puiului-mic 5 linguriţe cu suc de piersici.
La prînz am pus la fiert doi cartofi, un morcov şi puţină rădăcină de pătrunjel cu apă cît să le acopere. Piureul l-am făcut din cartofi, morcov şi o parte din lichidul în care au fiert legumele.
Am adăugat, ca de obicei o jumătate de linguriţă de ulei de floarea soarelui. A păpat din piure ca de obicei, cam 175 g.
Astăzi nu am avut carne în meniu.
Ora 18 – am amestecat o linguriţă de făină de orez (am folosit Orez Nestle) cu 20 ml de lapte matern şi i l-am dat, desigur, cu linguriţa.
La restul meselor, lăptic cît doreşte pui-mic.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta