Ziua 17

Ora 10 – piure de mere coapte – păpat tot.
Prînz – piure din doi morcovi, un cartof, două linguriţe de piept de pui şi zeama în care au fiert legumele. Carnea se fierbe separat şi nu se foloseşte, deocamdată, apa în care fierbe aceasta.
Am adăugat la piure o jumătate de linguriţă de ulei de floarea soarelui. Se poate adăuga puţin unt în loc de ulei.
După cum se observă am crescut cantitatea de cartof şi cărniţă din piure.
Pui-mic nu a păpat tot piureul la prînz, cred ca era cam obosit. Ce a rămas am pus în frigider. Cînd s-a trezit i l-am încălzit puţin şi l-a păpat.
Pentru sete îi dau apă fiartă şi răcită la sfîrşitul fiecărei mese cu mîncare solidă.

Mai primeşte, desigur, lăptic – la cerere.

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *