Săpun „Buchet de trandafiri”

trandafir3

Un săpun plin cu trandafiri mi-am dorit. Trandafiri grena, catifelaţi, petale încărcate de culoare, miros şi frumuseţe.:)
Nu ştiu cum se numeşte soiul acesta de trandafiri, dar sunt printre cei mai minunaţi.

floare1

Aşa că am realizat macerat concentrat din petale de trandafiri în ulei. Miroase excepţional. Din petale multe, am pregătit pentru acest săpun apă florală foarte concentrată şi smoothie din petalele grele de frumuseţe.

trandafir6

Trandafirii sunt consideraţi a avea beneficii extraordinare pentru piele şi în general pentru frumuseţelea tenului sau a pielii fragile şi sensibile din jurul ochilor. Sunt, poate, pe primul loc printre florile ce au un rol extraordinar în păstrarea tinereţii, supleţii şi frumuseţii pielii. De aceea sunt folosiţi pentru produse de lux în cosmetică.

trandafir4

Săpunul acesta conţine un buchet întreg de trandafiri prin: ulei de trandafiri, apă florală concentrată de trandafiri şi petale de trandafiri, în săpun dar şi pe săpun.:)
trandafir2

Ingrediente: ulei de cocos, ulei de măsline, macerat uleios de trandafiri în ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, ulei de nucă, ulei de avocado, macerat uleios de pudră de ardei roşu în ulei de rapiţă, ceară naturală de albine şi miere de albine, ulei de migdale dulci, ulei de orez, ulei esenţial de geranium, petale de trandafiri.

Fiecare ulei vegetal adăugat în acest săpun este ales cu grijă, pentru calităţile excepţionale pe care le posedă în ceea ce priveşte curăţarea delicată şi îngrijirea pielii.

trandafir10

Uleiul de trandafiri redă pielii luminozitatea, elasticitatea şi tonusul, hranind-o, hidratând-o şi calmând-o, regenerand pielea în profunzime, fiind benefic pentru orice tip de piele. Acţiunea sa fină şi delicată permite utilizarea lui şi de către persoanele cu tenul cel mai sensibil.

trandafir1

Ceara şi mierea naturală de albine te ajută să lupţi mult mai bine împotriva viruşilor şi are rol antiseptic, antioxidant şi reprezintă un adevărat tonic pentru stimularea metabolismului. Datorită proprietăţilor sale calmante, tonifiante şi remineralizante, mierea de albine, aplicată pe ten, curăță porii, elimină impurităţile şi revitalizează pielea feţei. Tratamentele cosmetice care au în componența lor mierea de albine sunt potrivite pentru orice tip de ten. Având efect antioxidant, tonifiant şi reparator, mierea de albine previne apariţia prematură a ridurilor şi face pielea să fie mult mai elastică şi strălucitoare.

trandafir7

Coloritul săpunului este dat de ingredientele naturale folosite. Nu am folosit niciun fel de pigment cosmetic sau necosmetic.

Un săpun DeAlint, natural 100%, cu multă frumuseţe pentru îngrijire de calitate.

Săpunurile sunt tăiate şi ambalate manual şi cântăresc cam 100g.
Cost: 10 lei pe bucată.

Aştept cu drag orice solicitări sau comentarii.

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *