Ziua 109 – Introducere carne de viţel

Gustare de dimineaţă – am amestecat în blender un iaurţel şi o banană mică. Am adăugat două linguriţe de făină de orez. Piureul a fost păpat cu plăcere de pui-mic.
Prînz – am făcut o supă dintr-o bucăţică mică de piept de pui şi legume (ceapă, păstîrnac, morcov, cartof, dovlecel). Am pasat carnea de pui, morcovul, cartoful şi dovlecelul impreună cu zeama în care au fiert şi am obţinut o supă-cremă tare bună. Separat am fiert o bucăţică de carne de viţel (muşchi de viţel). Am adăugat carnea de viţel în supa-cremă şi am pasat-o cu ajutorul blenderului. Am obţinut o supă-cremă de pui, viţel şi legume. 🙂 Pui-mic a păpat toată porţia pregătită.
Gustare de seară – 50g brînză calcică amestecată în blender cu zeama de la o portocală. În amestec am pus trei linguriţe de făină de cereale. Bun – pui-mic a păpat tot.

La celelalte mese – lapte.

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *