Ora 10 – „smoothie” dintr-un măr, aprox. 100 ml de iaurt proaspăt, preparat acasă şi două linguriţe de făină din 5 cereale.
Prînz – am pregătit o supă de legume dintr-un dovlecel, puţin morcov, puţină rădăcină de păstîrnac şi … cîteva boabe de mazăre. Am folosit mazăre congelată. Separat am fiert un ficăţel de pui. Cînd au fiert toate şi s-au răcorit, am pus în blender dovlecelul, morcovul, mazărea, ficăţelul şi puţină zeamă de la supa de legume. Am amestecat bine. În piureul obţinut am pus şi o linguriţă de ulei de floarea-soarelui şi i l-am dat puiului-mic sa îl pape. Nu am primit reclamaţii. 🙂
Gustare de seară – piure din compot de pere neîndulcit, brînză calcică (50g) şi trei linguriţe de făină de cereale.
Lăptic la celelalte mese.