Ora 10 – piure dintr-un măr, o jumătate de pară şi puţin suc de mere proaspăt stors. Am adăugat şi două linguriţe de făină de orez.
Prînz – Piure de dovlecel, puţin morcov şi brînză calcică. La sfîrşitul mesei – zeamă din supa de legume.
Gustare de seară – piure de mere (din compot neîndulcit) cu trei linguriţe de făină de cereale. Contra setei pui-mic a băut zeamă din compot.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta