Ora 10 – Am introdus para. Sînt pe piaţă nişte pere delicioase. Am curăţat o optime dintr-o pară pe care am opărit-o împreună cu mărul curăţat.
Am făcut piure din bucăţelele de măr şi pară, am adăugat făina de orez ( două linguriţe) şi pui-mic a păpat cu plăcere.
Prînz – Supa de legume a conţinut un dovlecel, morcov, pătrunjel, cartof şi puţin ardei gras roşu. Am făcut piureul de legume şi cărniţă (piept de pui) fiartă separat. La sfîrşitul mesei, ca de obicei, pui-mic a băut zeama de la supă.
Gustare de seară – nimic schimbat faţă de zilele precedente, aşadar – piure din brînză calcică, compot de mere şi două linguriţe de făină de cereale. Bun-bunuţ. Pui-mic a păpat tot.
La celelalte mese – lăptic.