Astăzi am luat masa de dimineaţă în deplasare aşa că i-am pregătit de aseară un borcănel cu piure de mere coapte şi brînză calcică. Piureul din mere coapte se păstrează mult mai bine de seara pînă dimineaţa faţă de cel din mere crude. Am ţinut păpica la rece şi la ora 10 am încălzit-o şi i-am dat puiului-mic să pape.
Prînz – Am avut în meniu ficăţel de pui cu piure de morcov şi cartofi. Ca de obicei, am făcut supă de legume (la abur) şi ficăţelul l-am fiert separat. Am amestecat apoi morcovelul cu cartofii, ficăţelul şi zeama de la supă. Am observat că pui-mic preferă felul acesta de mîncare faţă de piureul fără cărniţă.
Gustare de după-amiază – orez cu suc de piersici. O bunătate – pui-mic a păpat tot.
În rest – lăptic.