Ora 10 – Ca şi ieri – piure dintr-un măr şi o piersică.
La prînz – Am pregătit la abur o supă din doi morcovi, un cartof măricel, un dovlecel mic-mic şi puţină rădăcină de pătrunjel. Am fiert separat un ficăţel de pui.
Am făcut piure cu morcovi, cartof, dovlecel, o linguriţă din ficăţelul fiert şi mărunţit şi puţină zeamă de la supa de legume. Am adăugat o linguriţă de ulei la toată cantitatea de piure.
La sfîrşitul mesei (cînd pui-mic strîmba din guriţă şi scuipa piureul prin toată bucătăria 🙂 ) i-am dat cîteva linguriţe cu zeamă de la supa de legume.
Gustarea de după-amiază – Orez cu suc de mere. Am crescut cantitatea de făină de orez la 5 linguriţe rase peste care am adăugat 160 ml de suc de mere. Nu l-a păpat tot. Au mai rămas doua-trei linguriţe pe care le-am păpat eu. 🙂
În rest, lăptic.