Ziua 22

Ora 10 – piure dintr-un măr şi o piersică (fructele spălate bine, curăţate de coajă şi opărite le-am pus în blender). S-a păpat tot.

Prînz – Am făcut o supă cu doi morcovi, doi cartofi micuţi, un dovlecel mic şi o bucată de rădăcină de pătrunjel. După ce au fiert legumele am făcut piureul din cartofi, morcovi şi dovlecel.
Astăzi pui-mic nu a primit şi cărniţă, doar piure de legume. I-a plăcut.

După-amiază – Orez cu suc de piersici. Am folosit 80 ml suc de piersici şi două linguriţe şi jumătate cu făină de orez. Am amestecat bine-bine şi i-am servit gustarea puiului-mic.
A mai rămas puţintel pe fundul castronului.

La celelalte mese – lăptic.

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *