Ora 10 – piure de mere coapte. De data aceasta nu am mai decojit merele . Le-am tăiat în sferturi, le-am curăţat de sîmburi şi le-am pus în tavă. Tava am acoperit-o cu o folie de aluminiu şi le-am dat la cuptor.
S-au copt cam în 15 minute. După ce s-au copt a fost foarte uşor de luat miezul copt. În timpul coacerii merele au lăsat şi ceva suc pe care l-am pus alături de miezul copt în blender.
Piureul a ieşit tare bun.
A păpat 175 g. I-am dat puiului-mic la sfîrşitul mesei şi cîteva linguriţe cu suc de mere.
Ora 13 – piure de legume – morcovi, o feliuţă de cartof şi zeama ce a rezultat de la fierberea legumelor. Am adăugat şi o jumătate de linguriţă cu ulei de floarea soarelui.
Pui-mic bătea din picioare de nerăbdare şi a păpat şi din acest piure tot 175 g. Am potolit setea cu cîteva linguriţe cu apă.
La celelalte mese – lăptic.