Săpun natural antiacneic (cărbune activ, ulei de gălbenele, muşeţel, ulei de argan)

carbune5Acest săpun e unul dintre săpunurile ce au rol terapeutic prin curăţarea în profunzime a porilor, calmarea iritaţiilor şi hidratarea excepţională a pielii.

Conţine: uleiuri saponificate (ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de palmier, ulei de orez, macerat uleios de gălbenele şi muşeţel în ulei de floarea soarelui, unt de shea nehidrogenat, ulei de ricin); ulei de gălbenele, ulei de argan, cărbune activ, ulei esenţial de lavandă, infuzie concentrată de flori de salcâm.

carbune1Cărbunele activ are proprietăţi remarcabile de detoxifiere, fiind un absorbant universal. Folosit la nivelul pielii, extrage impurităţile şi toxinele din piele şi pori. Este o armă excelentă pentru persoanele cu probleme cauzate de acnee sau ten gras deoarece cărbunele activ poate să absoarbă excesul de sebum, să cureţe şi să inchidă porii. Impurităţile şi toxinele fiind drenate, pielea recapătă un aspect curat şi luminos.
carbune2Maceratul uleios de gălbenele şi muşeţel aduce numeroase beneficii: calmează, catifelează şi tonifică pielea. Are acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă, epitelizantă, reduce iritaţiile.
carbune4Săpunul este îmbogăţit cu unt de shea şi ulei de argan, două uleiuri recunoscute pentru calităţile excepţionale de îngrijire a pielii, de menţinere a supleţii acesteia.

carbune6Am folosit infuzie concentrată de flori de salcâm pentru un efect calmant şi relaxant. Salcâm în armonie cu ulei esenţial de lavandă … acest săpun oferă spiritului relaxare şi linişte.

carbune7Baza săpunului o constituie uleiurile de măsline, de cocos, de palmier, de orez – toate sunt recunoscute ca fiind uleiuri ce ajută la o îngrijire excepţională a pielii.

carbune8.pgEste un săpun ce face o spumă abundentă, fină, cu un miros subtil, plăcut, neagresiv.

Pentru rezultatele cele mai bune, se aplică pe faţă sau corp spumă – masând uşor, se lasă să acţioneze câteva zeci de secunde, apoi se clăteşte faţa (corpul) cu apă călduţă.

Săpunurile naturale de casă se păstrează cel mai bine pe o săpunieră care să permită scurgerea apei de pe săpun. Altfel, datorită glicerinei prezente în săpun, acesta se înmoaie şi se consumă foarte repede.

Săpunurile au fost tăiate manual şi au fiecare aproximativ 100g. Cost: 11 lei.

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *