Gustare de dimineaţă – ca de obicei, în ultimul timp – iaurt cu făină de cereale.
Prînz – sufleu din dovlecel, cartof dulce şi brînză (la cuptor). Am fiert dovlecelul şi o bucată de cartof dulce şi am pregătit 50 g de brînză calcică. Am amestecat în blender dovlecelul, cartoful dulce şi brînzica. În piureul obţinut am adăugat un gălbenuş de ou şi o linguriţă de făină. Amestecul astfel obţinut l-am dat la cuptor pentru 35 minute.
Cînd a fost copt, l-am lăsat să se răcească şi apoi pui-mic l-a păpat. Sufleul a fost foarte bun. Ar fi putut fi servit şi cu o linguriţă de iaurt alături.
Gustare de seară – piure din măr şi suc de portocale. Am adăugat o linguriţă de făină de cereale în piure pentru a-i da consistenţă mai mare.
Pui-mic papă lapte la celelalte mese.