Gustare de dimineaţă – pîine cu unt şi suc proaspăt de portocale.
Prînz – am preparat o supă din aripioare de pui şi legume: cartof, morcov, cartof dulce, rădăcină de pătrunjel, ardei gras roşu şi un bucheţel mic de conopidă. După ce au fiert toate am pasat carnea de la aripioare (fără piele), cartof, morcov, cartof dulce, ardei gras şi conopidă. Am adăugat foarte puţin unt în supa-cremă şi pui-mic a păpat-o cu plăcere.
Conopida este o legumă cu puţine calorii şi bogată în vitamine (C, K, B1, B6, B2), potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cupru, zinc, fluor, caroten. Este considerată un bun aliment anticangerigen detoxifiant al organismului.
Gustare de seară – iaurt cu măr şi banană (pasate în blender). Delicios.
La celelalte mese, pui-mic papă lăptic.