Gustare de dimineaţă – iaurt cu banană şi două linguriţe de cereale.
Prînz – am tot văzut în ultimul timp cartofi dulci despre care ştiam că sînt foarte valoroşi din punct de vedere nutritiv şi conţin multe vitamine (vitamina A, C, B6) precum şi proteine ce au capacităţi antioxidante importante. Mi-am înfrînt ezitarea legată de faptul că sînt aduşi de peste mări şi ţări (adică din America) şi i-am luat puiului-mic. În general, sînt bine toleraţi de către bebeluşi.
I-am pregătit astăzi o supă de viţel şi legume: morcov, puţin cartof dulce portocaliu, un cartof normal, o jumătate de ardei gras verde, rădăcină de pătrunjel, rădăcină de ţelină şi ceapă. Am fiert bine totul şi am pasat la blender carnea împreună cu morcovul, cartoful, ardeiul şi cartoful dulce. Am adăugat unt în supa-cremă obţinută. Pui-mic a păpat cu multă poftă supica. La sfîrşit a băut şi cîteva linguriţe de zeamă de la supă.
Gustare de seară – piure de fructe (pară, banană, portocală: pulpă şi suc) cu trei linguriţe de făină de orez.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta