Gustare de dimineaţă – piure dintr-un măr fiert cu puţină apă şi două linguriţe de făină de orez.
Prînz – Am pus la fiert o bucăţică de piept de pui. Cînd aceasta era aproape fiartă am adăugat în zeamă puţină mazăre congelată. Am lăsat pe foc pînă a fiert şi mazărea. Separat am pregătit la aburi un morcov şi un dovlecel. Am preparat piure din morcov, dovlecel, mazăre, cărniţă şi puţină zeamă în care au fiert carnea şi mazărea. Am adăugat şi o linguriţă de ulei. A ieşit chiar bun (am gustat şi eu 🙂 ). Pui-mic l-a păpat.
Gustare de seară – Piure dintr-un măr crud, zeama de la o portocala, 50g brînză calcică şi trei linguriţe de făină de cereale. A fost păpat cu entuziasm. 🙂
Pui-mic papă cu plăcere, la celelalte mese, lăptic.