Gustare de dimineaţă – o banană din care aproximativ jumătate a ajuns în burtică iar restul a ajuns pe mînuţe, scăunel, haine, faţă … Am încheiat masa cu cîteva linguriţe de suc de mandarine.
Prînz – supă-cremă din piept de pui, legume (cartof, morcov, rădăcină de pătrunjel) şi zeamă în care au fiert toate. Am adăugat în supa-cremă puţin unt proaspăt în loc de ulei. A fost păpată aproape toată porţia pregătită.
Gustare de seară – piure din compot de mere, brînză calcică şi trei linguriţe de făină de cereale. Compotul îl pregătesc în fiecare zi, fierbînd timp de cinci minute două mere curăţate şi tăiate feliuţe in puţină apă (cît să acopere merele). Nu îndulcesc compotul. La sfîrşitul mesei pui-mic a băut suculeţ de mandarine, proaspăt stors.
La celelalte mese – desigur – lăptic.