Gustare de dimineaţă – piure dintr-un măr şi sucul de la o jumătate de portocală. Am pus în blender sucul de portocală şi mărul curăţat şi opărit. În piureul obţinut am adăugat două linguriţe de făină de cereale (amestec de 5 cereale potrivit cu vîrsta) şi i-am dat puiului-mic să pape. Se pare ca i-a plăcut. 🙂
Prînz – supă-cremă de pui. Am pregătit o supă din piept de pui cu multe legume (un sfert de ceapă, cartof, morcov, dovlecel, rădăcină de pastîrnac şi o bucăţică de ţelină).
După ce au fiert legumele şi cărniţa am ales bucăţele de cartof, morcov, dovlecel şi desigur cărniţă şi le-am pasat bine în blender împreună cu puţină zeamă din supă. Am „dres” supa cu o linguriţă de ulei şi cîteva linguriţe de iaurt. A ieşit tare frumoasă la culoare şi după pofta cu care a fost mîncată aş zice că a fost şi bună.
Gustare de seară – piure din mere fierte şi brînză calcică (50g). În piure am adăugat trei linguriţe de cereale „Somn uşor”.
Pui-mic bea apă fiartă şi răcită contra setei, iar lăpticul este ingredientul principal la celelalte mese.