Ziua 59

Ora 10 – piure dintr-un măr crud cu două linguriţe de făină de orez.
Inainte de a răci pui-mic, tocmai începusem să introducem gălbenuşul de ou în alimentaţia lui. Pe perioada cît a fost răcit i-am dat să pape doar alimente despre care ştiam că le tolerează foarte bine. Pentru că astăzi se simţea bine, am decis să-i ofer din nou gălbenuş de ou la masa de prînz.
Prînz – piure de legume fierte la abur (dovlecel, cartof, puţin morcov) şi o jumătate de gălbenuş de ou fiert tare (12 minute). A păpat toată porţia pregătită. 🙂
Gustare de seară – piure din compot de mere şi trei linguriţe de făină de cereale. Şi această masă a fost apreciată de pui-mic. 🙂
În rest, lăptic.

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *