Ora 10 – piure dintr-un măr crud cu două linguriţe de făină de orez.
Inainte de a răci pui-mic, tocmai începusem să introducem gălbenuşul de ou în alimentaţia lui. Pe perioada cît a fost răcit i-am dat să pape doar alimente despre care ştiam că le tolerează foarte bine. Pentru că astăzi se simţea bine, am decis să-i ofer din nou gălbenuş de ou la masa de prînz.
Prînz – piure de legume fierte la abur (dovlecel, cartof, puţin morcov) şi o jumătate de gălbenuş de ou fiert tare (12 minute). A păpat toată porţia pregătită. 🙂
Gustare de seară – piure din compot de mere şi trei linguriţe de făină de cereale. Şi această masă a fost apreciată de pui-mic. 🙂
În rest, lăptic.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta