În cursul dimineţii pui-mic a făcut încă o vizită d-nei doctor, aşa că a ratat masa de la ora 10.
La prînz – supă de piept de pui şi legume. Am pus să fiarbă o bucăţică de piept de pui, apoi am adăugat un morcov mare, puţină rădăcină de pătrunjel şi un cartof.
Cind totul a fost fiert am luat cîteva feliuţe de morcov şi cartofi pe care le-am pasat bine şi apoi le-am amestecat în ceva zeamă clară de supă. I-am dat puiului-mic să pape această supă cremă şi i-a plăcut.
Gustare de seară – piure dintr-un un măr copt şi o linguriţă de cereale.
Pe lîngă aceste două mese pui-mic a băut lăptic şi ceai. În ceai am dizolvat un pliculeţ de vitamina C care să îl ajute să lupte cu viroza. 🙂
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta