Ziua 38

Ora 10 – Piure de mere crude îmbunătăţit cu două linguriţe de făină de orez.
Prînz – Astăzi am avut pulpiţă de pui în meniu. Am fiert cărniţa în puţină apă. Supa de legume am pregătit-o la aburi folosind un dovlecel mediu, un cartof, un morcov, puţină rădăcină de pătrunjel şi o bucăţică mică de ardei gras roşu. Am tocat cărniţa şi am făcut piure din cărniţă şi toate legumele din supă (mai puţin rădăcina de pătrunjel). Am adăugat o linguriţă de ulei de floarea soarelui. La sfîrşitul mesei i-am dat puiului zeamă de la supa de legume.
Gustare de seară – Piure din brînză calcică şi măr din compotul de mere neîndulcit (făcut de mine). Am adăugat 3 linguriţe de făină de cereale. Am încheiat masa cu puţină zeamă din compotul de mere.

În rest, lapte.

Acest articol a fost publicat în Diversificare alimentaţie bebeluş. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *