Bebeluşii agreează „monotonia” meniurilor, aşa că schimbările care le fac în meniu de la o zi la alta sînt mici.
Aşadar la ora 10 am păstrat piureul de mere pe care pui-mic îl adoră. A păpat 130g.
La prînz am pregătit piureul de morcovi (ca şi ieri), adăugînd în piure şi o jumătate de linguriţă de ulei de floarea soarelui.
Grăsimile bune sînt foarte folositoare în dezvoltarea bebeluşilor.
Şi acest piure a fost păpat tot – adică aproximativ 130 g.
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta
Si dupa ziua 11 ce facem :))
Mergem la ziua 12 🙂
http://www.suivil.ro/?p=270
La fiecare zi e legatura catre ziua urmatoare si cea anterioara.
Sau din meniul categorii „Diversificare alimentatie bebelus”, accesati oricare zi doriti.
Pupici !