Săpun natural cu miere şi ovăz

miere-ovaz06

Săpunul natural cu miere, lapte de ovăz şi tărâţe de ovăz este destinat, în mod special, celor care au pielea sensibilă sau afectată de eczeme, psoriazis, acnee.
Este un săpun hrănitor, emolient, hidratant care curăţă şi exfoliază foarte blând pielea.
miere-ovaz01

Ingrediente: ulei de măsline (40%), ulei de cocos, ulei de orez, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de floarea soarelui, unt de cacao bio, ulei de migdale dulci presat la rece, lapte de ovăz, infuzie concentrată din petale de trandafiri, miere, tărâţe de ovăz, fulgi de ovăz, ulei esenţial de bergamotă.

miere-ovaz03

Ovăzul este unul dintre produsele naturale care face minuni pentru piele. Reface echilibrul hidric al epidermei şi ajută astfel la combaterea uscăciunii pielii. Este un remediu eficient în lupta împotriva coşurilor şi punctelor negre, deoarece exfoliază delicat tenul. Masajul cu fulgi de ovăz este recomandat persoanelor care au probleme cu acneea şi pielea iritată, precum şi celor care suferă de eczeme. Ovăzul are compuşi antiinflamatorii, care reduc roşeaţa şi mâncărimile.

miere-ovaz09

Mierea de albine este emolientă, cicatrizantă, antibacteriană, regenerativă, antiinflamatoare, împrospătează şi întinereşte, oferă supleţe şi catifelare.

Uleiul esenţial de bergamotă are un parfum deosebit, împrospătant de citrice. În plus are proprietăţi antifungice, antiseptice, antivirale, antibacteriene, este regenerator cutanat, purifiant, astringent. Combate stresul, insomnia şi stările de anxietate.
Este recomandat persoanelor cu ten acneic, seboreic, ten obosit, tern, devitalizat, ten mixt sau gras.

În acest săpun am combinat proprietăţile tuturor acestor bunătăţi naturale obţinând un săpun bun care curăţă, hrăneşte şi împrospătează pielea.

DeAlint, Natural 100%, făcut cu drag !
Cost: 10 lei.

Aştept cu drag întrebările şi solicitările.

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă, Săpun de casă pentru copii. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *