Gustare de dimineaţă – feliuţe de banană. Iaurtul nu s-a prins, habar nu am de ce – e pentru prima oară cînd mi se întîmplă, aşa că pui-mic-mare nu a păpat astăzi iaurţel.
Prînz – borş de peşte şi legume. Am pus la fiert legumele: morcov, ceapă, ardei gras, cartof, roşie. După aproximativ 10 minute de fierbere a legumelor, am adăugat o bucăţică de peşte şi am lăsat să mai fiarbă incă 15 minute. La sfîrşit am adăugat puţin borş fierbinte (din tărîţe de grîu) şi am lăsat să dea un clocot. Am pasat la blender peşte curăţat de oase, morcov, ardei gras, roşie şi zeamă din borş. Crema obţinută am trecut-o şi prin sită pentru a fi sigură că nu s-a strecurat nici un oscior de peşte. A fost foarte bun şi apreciat de pui-mic-mare. 🙂
Gustare de seară – piure din banană, măr, suc de portocală şi făină de cereale.
La celelalte mese, lăptic.