Gustare de dimineaţă – 100 ml iaurt cu două linguriţe făină de cereale.
Prînz – „supă-cremă roşie”. Am făcut o supă din piept de pui şi legume (cele mai multe erau de culoare roşie 🙂 ): o jumătate de ardei gras roşu, jumătate de roşie, morcovi, o bucăţică mică de sfeclă roşie, un cartof roz, o bucăţică de ţelină şi cîteva păstăi verzi. Au fiert toate bine şi am pasat aproape tot – mai puţin ţelina. Supa-cremă a ieşit de un roşu splendid. Puiului-mic i-a plăcut şi culoarea şi gustul. 🙂 La sfîrşit a băut şi cîteva linguriţe de zeamă din supă.
Gustare de după-amiază – piure dintr-un dovlecel preparat la aburi, brînză calcică şi trei linguriţe de cereale. Piureul a avut o culoare foarte frumoasă: verde pal. 🙂
E pentru prima oară cînd îi fac această combinaţie: dovlecel cu brînză. A păpat aproape tot, chiar dacă nu foarte entuziasmat.
Şi a păpat şi puţină banană galbenă. 🙂 La sfîrşitul mesei pui-mic a băut cîteva linguriţe de suc de portocale (oranj).
La celelalte mese – lăptic.
Am parcurs curcubeul astăzi. 🙂