Ora 10 – „smoothie” de măr şi iaurt. Sună bine, nu ? 🙂 Am adăugat şi 2 linguriţe de făină de orez.
Reţeta e foarte complicată. 😉 Am pus în blender 8 linguriţe de iaurt proaspăt făcut în casă şi un măr crud (curăţat, opărit). Am amestecat bine cu ajutorul blenderului şi am obţinut băutura cu denumirea complicată de mai sus. 🙂 Avea o consistenţă foarte plăcută; poate să o spună şi pui-mic mai ales că i-a plăcut tare mult să o pipăie, nu numai să o mănînce. 🙂
Prînz – supă-cremă din piept de pui, cartof, morcov şi puţin păstîrnac.
Cînd bebeluşii trec de vîrsta de 7 luni, li se poate pregăti supă-cremă sau piure folosind şi zeama în care fierbe carnea.
Aşadar, am pus la fiert o bucăţică de piept de pui. După ce a dat un clocot am aruncat prima apă în care a fiert cărniţa. Am pus altă apă, cărniţa şi legumele curăţate şi tăiate. Am lăsat să fiarbă bine. Pentru supa-cremă am amestecat în blender carnea, legumele fierte şi puţină zeamă din supă. La sfîrşit am adăgat o linguriţă de ulei de floarea-soarelui. A fost bun.
Gustare de seară – piure din brînză calcică, compot de măr şi trei linguriţe de făină de cereale. Deşi poate părea plictisitor şi monoton, pui-mic nu s-a plictisit deloc de felul acesta de mîncare. 🙂
Categorii
-
Articole recente
Comentarii recente
- Flora la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Daniela la Ziua 1 – Introducerea sucului de morcovi
- Anca la De ce săpun de casă natural ?
- Flora la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
- Taroiu ofelia la Săpun de casă „Cappuccino” – cafea și scorțișoară
Prieteni
Arhive
- noiembrie 2015
- octombrie 2015
- septembrie 2015
- august 2015
- iulie 2015
- iunie 2015
- mai 2015
- aprilie 2015
- martie 2015
- ianuarie 2012
- decembrie 2011
- noiembrie 2011
- octombrie 2011
- septembrie 2011
- iulie 2011
- iunie 2011
- mai 2011
- aprilie 2011
- martie 2011
- februarie 2011
- ianuarie 2011
- decembrie 2010
- noiembrie 2010
- octombrie 2010
- septembrie 2010
- august 2010
- iulie 2010
Meta