Săpun de casă cu lapte de capră

felii1

Săpunul acesta cu lapte de capră m-a cucerit total … Cremos, culoare frumoasă, miros foarte plăcut, cu excelente proprietăți de îngrijire a pielii.

Și lucrul cel mai important: e un produs 100% natural !

Să vă spun așadar ce conține:
uleiuri saponificate (ulei de măsline 40%, ulei de palmier, unt de cocos, ulei de orez, ulei de ricin, ulei de migdale dulci, ulei de floarea soarelui), lapte de capră, ulei esențial de ylang-ylang, ulei esențial de lavandă, ulei de eucalipt, ulei esențial de lămâie.

Fără niciun fel de conservanți sau coloranți artificiali care să agreseze pielea !

felii8

felii2

Laptele de capră este un produs minunat, atât pentru consum cât și ca ingredient în produsele cosmetice.
Structura excepțional de fină a laptelui de capră face ca acesta să fie absorbit foarte ușor de piele, favorizând astfel o hidratare în profunzime și ajutând la reconstruirea filmului hidrolipidic al pielii.
Proteinele din laptele de capră au proprietăți restructurante și hidratante. Prezența mineralelor și a vitaminelor asigură o hidratare foarte bună. Pro-Vitamina A și coenzima Q10, ce sunt antioxidanți puternici prezenți în mod natural în laptele de capră ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.
Laptele de capră îngrijește eficace și cu blândețe pielea sensibilă, alergică sau afectată de dermatoze, dar este de asemenea și o excelentă armă anti-îmbătrânire.

felii4

Acest săpun aduce împreună proprietățile laptelui de capră și proprietățile remarcabile ale uleiurilor folosite. Uleiul de măsline, uleiul de orez, uleiul de migdale dulci sunt uimitoare prin capacitatea lor de a hrăni și proteja pielea.

lacramioare

Am fotografiat săpunul alături de lăcrămioare și liliac. Mirosul săpunului însă nu e mai prejos de cel al acestor flori prețioase. Uleiuri esențiale de ylang-ylang (floarea florilor), lavandă, eucalipt și lămâie am folosit … a rezultat un miros plăcut, subtil.
Și nu am folosit niciun fel de parfumante artificiale !

rotund1

Spumarea generoasă este asigurată de untul de cocos și uleiul de ricin.

felii6

O parte a săpunului are inserții de săpun cu ciocolată (mmmm…), o parte este fără inserții.

rotund2

Săpunul va fi gata de folosit începând cu data de 21 mai, dar eu abia așteptam să îl prezint. 🙂

Este un săpun ce poate fi folosit de către persoanele cu pielea sensibilă, uscată sau obosită. Potrivit și pentru spălarea feței.

lacramioare2

Săpunurile sunt tăiate manual, au fiecare în jur de 100g şi vor fi împachetate cu mare drag, de mine.
Prețul unui săpun este de 11 lei.

Răspund cu drag la orice întrebări.

Acest articol a fost publicat în Săpun de casă. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *